Prirodna rješenja za regulaciju probave

Otkrijte kako Donat Mg može pomoći

Pridružite se besplatnom programu Donat Vital koji će Vam pomoći da u 60 dana steknete zdrave navike i dođete do vitalnijeg tijela.

Namirnice koje poboljšavaju probavu

Predstavljamo ekološki prihvatljivu bocuizrađenu od 100 % reciklirane plastike,čime ćemo smanjiti emisije CO2 za čak 90 %.

    • Neka slova

    • Još slova

    • Jako dosadna slova

    • Jako kreativno

Jedinstvena kombinacija minerala koment
Donat, s jedinstvenom kombinacijom minerala koji se ne mogu naći nigdje drugdje na svijetu, prirodno podržava rad probave.

Za najbolji učinak i rješenje
svojih tegoba odaberite
pravi režim pijenja.

Donat rješava razne tegobe
s različitim režimima pijenja

Zdravlje i dijeta

Znanje o povezanosti crijevne mikrobiote i zdravlja se zadnjih desetljeća značajno povećalo. Sada znamo da je promijenjena mikrobiota povezana s brojnim bolestima, uključujući mentalne, probavne, pretilost i dijabetes tipa 2.

Što je vođeni program zdravlja?

Programi Donat Detox, Donat Imuno, Donat Vital i Za 6 dana do bolje probave. su sveobuhvatno osmišljeni programi koji traju od 6 do 60 dana i pomažu vam usvojiti zdrave životne navike uz pomoć jelovnika, uputa za kretanje i savjeta kako upravljati negativnim vanjskim utjecajima.

Kako funkcionira vođeni program zdravlja?

Možete ih početi provoditi kad god poželite, ali možete krenuti i s Donat zajednicom radi lakše motivacije (datumi grupnih početaka se stalno objavljuju).

1 thought on “Prirodna rješenja za regulaciju probave”

Leave a Comment